top of page

Burn-out en mindfulness

Heb je wel eens het gevoel dat je teveel ballen hoog moet houden? Dat het werk je boven het hoofd groeit? Heb je wel eens last van een verminderde concentratie, angstige of sombere gevoelens, vergeetachtigheid, weinig motivatie en energie, je niet fit voelen, pijn in je nek, schouders of (onder)rug, slapeloosheid of piekeren?

 

Of misschien ben je al te lang doorgegaan en ben je in een burn-out terecht gekomen. Je voelt je uitgeput en opgebrand. Alles is te veel en daardoor is er irritatie. Vaak gaat dit gepaard met schuldgevoelens richting het werk, richting het gezin of de partner. Ook gevoelens van falen komt veel voor.

Tijdens de mindfulness training van Mindful Leven Breda krijg je inzicht in jouw automatische patronen, leer je hoe je goed voor jezelf kan zorgen, hoe je meer bewuste keuzes maakt, grenzen stelt en meer rust kan ervaren in het dagelijks leven. 

De mindfulness training van Mindful Leven Breda helpt je om de moeilijke tijd van de burn-out door te komen, maar ook om te voorkomen dat het je weer overkomt. 

Daarnaast helpt de mindfulness training ook preventief om niet in een burn-out terecht te komen. 

 

 

Individuele coaching

Als je liever individueel een mindfulness traject wilt volgen van Mindful Leven Breda, bijvoorbeeld omdat je al eerder een mindfulness training hebt gevolgd, maar het weer even op wilt halen. Omdat je op dit moment liever niet in een groep gaat. Of omdat je graag dieper ingaat op waar jij mee zit, dan ben je welkom om een individuele mindful coaching van Mindful Leven Breda aan te vragen. 

 

Heb je interesse in het Mindful2Work programma, de 8-weekse mindfulness training of individuele mindful coaching van Mindful Leven Breda, neem dan nu contact op

Meer info over mindfulness

Praktische info over de trainingen/coaching

Mindfulness en burn out
bottom of page