top of page
140213_diane_portret_website.jpg

Ik ben Diane de Louweren. Ik ben afgestudeerd HBO vaktherapeut (creatief therapeut) en gecertificeerd mindfulness trainer.

Daarnaast ben ik werkzaam als begeleider voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid.

 

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede zoon kwam ik in aanraking met mindfulness. Dit heeft mij enorm geholpen bij mijn zwangerschap, bevalling en in de periode erna. 

 

De periode na de geboorte van mijn tweede zoon was erg zwaar en vermoeiend. Door maandenlange gebroken nachten, met daarnaast een peuter, werken en huishouden, was ik fysiek gesloopt. 

De mindfulness kon dat voor mij niet wegnemen. Maar door me te focussen op het moment, door acceptatie en het weten dat dingen altijd veranderen, bleef ik mentaal sterk.

 

Nu geeft mindfulness me veel steun om met meer aandacht en liefdevol op te voeden, het behouden van een liefdevolle relatie met mijn partner en om voor ons gezin de juiste balans te vinden. 

Als opgeleid therapeut en mindfulness trainer hoop ik je te kunnen laten delen in de kracht die de beoefening van mindfulness je te bieden heeft.

Het is reeds in je aanwezig, je hoeft hem alleen maar te vinden. 

Wil je nog meer lezen over wie ik ben. Kijk dan nu in mijn blog. Daarin deel ik met jou mijn eigen persoonlijke struggles op mijn pad naar mindfulness. 

bottom of page