top of page
Diane Pellikaan 4.jpg

Ik ben Diane de Louweren. Ik ben afgestudeerd HBO vaktherapeut (creatief therapeut) en gecertificeerd mindfulness trainer.

Daarnaast ben ik werkzaam als begeleider voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid. 

In 2013 ben ik opgeleid tot mindfulness trainer, waarna ik tot 2018 bezig ben geweest met mijn certificering. Ik blijf mij ontwikkelen als trainer, door o.a. opleidingen, intervisies en retraites te volgen in het kader van hercertificering in het kwaliteitsregister via Stichting Mindfulness Register. Daarnaast ben ik bezig met een studie psychologie via de Open Universiteit. 

 

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede zoon kwam ik in aanraking met mindfulness. Dit heeft mij enorm geholpen bij mijn zwangerschap, bevalling en in de periode erna. 

De periode na de geboorte van mijn tweede zoon was erg zwaar en vermoeiend. Door maandenlange gebroken nachten, met daarnaast een peuter, werken en huishouden, was ik fysiek gesloopt. 

De mindfulness kon dat voor mij niet wegnemen. Maar door me te focussen op het moment, door acceptatie en het weten dat dingen altijd veranderen, bleef ik mentaal sterk.

 

Nu geeft mindfulness me veel steun om met meer aandacht en liefdevol op te voeden, het behouden van een liefdevolle relatie met mijn partner en om voor ons gezin de juiste balans te vinden. Ook nu de kinderen ondertussen een nieuwe fase in gaan van de puberteit en hier weer hele andere uitdagingen in naar voren komen. 

Als opgeleid therapeut en mindfulness trainer hoop ik je te kunnen laten delen in de kracht die de beoefening van mindfulness je te bieden heeft.

Het is reeds in je aanwezig, je hoeft hem alleen maar te vinden. 

Wil je nog meer lezen over wie ik ben. Kijk dan nu in mijn blog. Daarin deel ik met jou mijn eigen persoonlijke struggles op mijn pad naar mindfulness. 

bottom of page