top of page

Ervaringen van deelnemers aan mindfulness training of coaching bij Mindful Leven Breda

Reacties (1)

Ik heb de mindfullnes training als prettig ervaren!!

Ik dacht aan het begin dit is helemaal niets voor mij ik zocht de bekende "rust" maar leek onrustiger te worden ik heb alles meegedaan en doordat elke keuze goed is en ik dat van diane en de mede cursisten ook leek te voelen kon ik mezelf zijn en dus ontwikkelen !!

Ik heb meer inzicht in mijn eigen zijn gekregen en heb zoveel geleerd over mezelf een echt aanrader zeker als je denkt neee dit is niets voor mij zeker doen!!!

En de rust zeker gevonden maar dat lijkt nu bijzaak zoveel meer gevonden!!


Liefs Natascha

View Edits
Like

Richelle

Ik heb de training Mindfulness als erg positief ervaren. De oefeningen hebben er voor gezorgd dat ik meer in het moment leef en tijdig signalen van mijn lichaam herken. Daarnaast ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lijf. Ik wil Diane bedanken!

Tim

De afgelopen maanden heb ik de Mindfulness Training gevolgd bij Diane met als doel meer ontspanning en rust te vinden. Mezelf minder druk te maken en wat eerder tevreden te zijn. 8 sessies verder is mijn conclusie dat mindfulness daar zeker bij kan helpen. De training was helder, praktisch en had een goede combinatie van oefenen, reflecteren en het verschaffen van nieuwe inzichten. Ik heb de Training als zeer prettig en nuttig ervaren.

Inge

Ik heb de cursus mindfulness bij Diane als erg prettig ervaren. Diane geeft een mooie combi van informatie en oefeningen. Ook geeft ze op een fijne manier aandacht aan wat er op het moment zelf speelt bij de deelnemers. Alles heel respectvol, met aandacht en een uitstraling van rust. Na iedere sessie ging ik met een tevreden gevoel naar huis. De cursus heeft me een stapje verder geholpen om met meer aandacht, rust en mildheid in het leven te staan.

Anky v.T.

Goede cursus, fijne lessen, vakkundig begeleid door Diane die uitstraalt wat ze 'doceert'. Door haar eigen praktijkvoorbeelden voelde het erg gelijkwaardig en was er (h)erkenning. Mijn bewustwording is vergroot en ik had veel aan hetgeen ik bij Diane leerde in de afgelopen niet altijd makkelijke periode van mijn leven. Diane ziet en hoort mensen.

Anke

Hele fijne mindfulness cursus gevolgd bij Diane. Hele warme en begripvolle cursusleidster. Veel geleerd en erg genoten.

Sandra Huisman

Een fijne en leerzame cursus. Voor als je jezelf wat extra's gunt!

Natasja: Training Mindful ouders

Ik heb vooral heel veel bewustwording gekregen, geleerd hoe ik meer rust kan ervaren in de hectiek, rustiger kunnen reageren naar de kinderen en daarin ook perspectief voor hun gevoelens nemen. 

Diane is rustig, neemt de tijd voor iedereen, fijn dat ze soms ook eigen voorbeelden geeft. 

Babette; Training Mindful ouders 

Ik heb geleerd bewust van mezelf te zijn als opvoeder, hoe ik meer aandacht kan hebben voor bijzondere momenten. Diane is rustig, flexibel en heeft goede kennis. 

Melissa (training Mindful ouders)

Ik heb geleerd dat mediteren me minder moe maakt. Ik geniet bewuster van kleine momentjes. 

Het was fijn om de ervaringen van anderen te horen te en te merken dat veel dingen waar ik tegenaan loop herkenbaar zijn voor anderen. 

Diane was goed in doorvragen en heeft een rustige uitstraling. 

Laura (Training Mindful zwanger, zwanger van derde kind)

'Ik heb geleerd om stil te staan bij het hier en nu. Aandacht voor hetgeen je op dat moment doet. Heel simpel, maar ik denk er nu aan waar ik er voorheen aan voorbij ging. Nu doe ik door de ademruimte even een stap terug om 'stil' te staan. Ook heb ik meer bewustwording van mijn gedachten en het effect daarvan. Diane geeft rustige begeleiding en vraagt door, wat ik prettig vond.' 

 

 

 

Renée (Training Mindful zwanger; zwanger van eerste kind)

'Ik heb geleerd dat ik mezelf mag zijn, ik mag leren en groeien naar mijn moederschap. Ik heb geleerd om vaker stil te staan in het hier en nu. Voor de bevalling heb ik geleerd om gebruik te maken van mijn ademhaling als punt wat er altijd is. 

De verdeling tussen theorie en praktijk vond ik prettig, mooie afwisseling. 

Ik moest even wennen aan de rustige houding, maar later heb ik dit als prettig ervaren. 

Bedankt voor je positieve energie'. 

 

 

Mariska (Individuele begeleiding; pasgeboren baby):

'Ik heb geleerd dat mindful leven niet iets groots is, het heeft de voorkeur om er veel energie in te steken, maar als die energie/ tijd er niet is, dan is iets kleins ook goed. Het heeft er aan bij gedragen dat ik gemakkelijker accepteer wat er is. 

 

'De begeleiding vond ik prettig. Diane koos ervoor om momenten uit haar eigen leven te delen waar ze dacht dat het functioneel was, maar niet meer dan dat. Ze gaf wat steun daar waar nodig, maar liet me hierin vooral op mezelf vertrouwen.'

 

'Bedankt dat je mijn pad even gekruist hebt. Je hebt me weer verder op weg gestuurd. '

 

 

 

C (Training Mindful Zwanger; vrouw; eerste kind):

'Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren. Ik heb praktische tools geleerd, zoals de ademruimte, meditatie, etc, die ik kan gebruiken, en ik heb vooral geleerd om milder te zijn naar mezelf, naar ongemakken, naar paniek.'

 

'Ik neem nu vaker de tijd om even 'time-out' te nemen. Ik probeer mezelf minder taken per dag op te leggen, zodat het beter te overzien is en ik minder snel in de stress raak.'

 

'Ik vond alles nuttig, zowel meditatie oefeningen, als bewegen, als evalueren/praten/bespreken. En ook je 'theoretische' uitleg vond ik heel helder. Juist het samengaan en de afwisseling van al deze vormen maakte de lessen heel helder en toepasbaar.'

 

'Je bent erg rustig, wat voor een heel prettige sfeer zorgt, maar de les is wel heel productief, geen zinloos geklets, maar continu lekker aan de slag, waardoor de 2,5 uur ook echt ten volle gebruikt worden. 

 

 

 

P (Training Mindful Zwanger; man; eerste kind):

('Heb je het gevoel dat je iets van blijvende waarde hebt geleerd'?):

'Ja, heel erg!  Bewustwording hoe moeilijk ik het mezelf maak. Handvatten om met situaties om te gaan en je minder te verzetten.'

 

 'Verdeling tussen theorie en praktijk vond ik heel erg goed. Perfecte uitleg en illustraties en prachtige reader. Wel wat veel huiswerk, maar dat is ook mijn weerstand.'

 

'Geweldige trainer. Heel duidelijk en geduldig, maar vooral heel fijne energie. Een heel fijn mens! Ik ga haar missen!' 

 

bottom of page