top of page

De struggles op weg naar mindfulness


Hallo, ik ben Diane en sinds 2013 mindfulness trainer.

Daarnaast ben ik ook een mens.


Ik leer anderen hoe ze mindful kunnen zijn.

Ik ben zelf ook aan het leren hoe ik mindful kan zijn. En ik struggle. Net als jij.

Ik heb al heel wat stappen gezet op mijn weg en het leven is al makkelijker geworden. Maar het is en blijft een weg. Een proces. Die steeds verder verdiept. Met vallen en opstaan. En dat zal altijd zo blijven.


Ik ga mijn ervaringen met jou delen. Als mens, als moeder (van twee prachtige jongens van 7 en 9 jaar oud).

Om je te laten weten dat je niet de enige bent die worstelt.


Ik ga way out mijn eigen comfortzone.

Want als mindfulness trainer hoor ik natuurlijk HELEMAAL mindful te zijn en als ik dat niet ben, dan is het VERSCHRIKKELIJK als anderen daar achter komen.

Ok Diane, dat is alleen maar een gedachte, wees mild voor jezelf, ook jij hoeft niet perfect te zijn.


Ik voel mijn hart nu al in mijn borst kloppen, spanning in mijn keel, schouders omhoog getrokken en gedachten als 'dit ga ik toch niet echt doen', 'ik ga toch zeker niet aan de hele wereld laten zien waar ik mee worstel'. Gedachten, mentale spinsels. Ik hoef er niet in mee te gaan


Ok, daar gaan we dan......[publiceren]

mijn pad naar mindfulness
op zoek naar mindfulness
49 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page